Realmart vastgoed - vermogensbeheer - verzekeringen
Kolonel Dusartplein 16 bus 1 3500 Hasselt
T.+32 11 93 33 10
E.info@realmart.be

Residentie Hof van Heers: nieuwbouwproject in de tuin van het kasteel van Heers met 9 appartementen.

Weerstandersstraat 6-8, 3870 Heers Bekijk op kaart
Ref: Res. Hof van Heers

Delen

Nieuwbouwproject 'Hof van Heers' situeert zich in een prachtig groene (doch zeer centraal gelegen) omgeving, grenzend aan het kasteel van Heers.

Nog 1 duplex appartement beschikbaar! Vaste gepubliceerde prijzen. 

Met 9 appartementen is dit kleinschalig vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een betaalbare woonst of senioren die hun huis willen inruilen voor een ruim en rustig nieuwbouwappartement.
Hof van Heers wordt opgetrokken in het centrum van Heers. De combinatie van deze centrale ligging, met aansluitend een grote gemeenschappelijke tuin en connectie naar het kasteelpark is werkelijk uniek.

Er wordt nog een doorgang voorzien vanuit de ruime gemeenschappelijke tuin naar het kasteelpark. U kan hier genieten van de prachtige omgeving, waarbij de kleinsten in alle veiligheid buiten spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van de groene omgeving.

Er zijn verschillende types van appartementen beschikbaar. Ze variëren in oppervlakte, maar zijn allemaal gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en veel licht dankzij de grote raampartijen met zicht op de mooie kasteeltuin.


 

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
5 Duplex - 3 15 m² 112 m² -
Verkocht
7 Duplex - 3 15 m² 112 m² -
Verkocht
8 Duplex - 3 15 m² 113 m² -
Verkocht
9 Duplex - 3 16 m² 117 m² -