Over ons

Realmart is sinds 2007 gespecialiseerd in vastgoed- en projectbemiddeling, vermogensbeheer en verzekeringen.

Realmart werd opgericht in 2007 door Jan Martens, een ervaren professional met een passie voor vastgoed. Hij koppelt een brede theoretische vakkennis (o.a. Master in Real Estate) aan de ambitie om voor elke klant de beste deal uit te werken. “Het is voor mij uiterst belangrijk om iedereen die een beroep op ons doet, eerlijk en correct te begeleiden naar het meest fantastische resultaat”, zegt hij. Jan kan rekenen op een sterk team, waarin alle medewerkers hun specialisaties in het vastgoed én hun mensgerichte kwaliteiten, maximaal inzetten. Het resultaat hiervan is de volledige ‘ontzorging’ van de klant doorheen het totale proces van aankoop, verkoop of ontwikkeling van vastgoed. Het opvolgen van wetgeving, fiscaliteit, certificaten en attesten, premies, administratie, vergunningen of publiciteit: een complex gegeven dat wij met plezier voor jou behartigen!

Persoonlijke aanpak

We luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossingvoor uw vastgoed of vermogensbeheer.

Onafhankelijk advies

Uw belang is ons belang. Wij streven naar vermogensbehoud en groei en dus naar het meest gunstige resultaat.

Professionele kennis

Ons kantoor is al meer dan tien jaar actief op de vastgoedmarkt en weet wat er zich afspeelt. Dankzij onze kennis kunnen we het beste advies geven om de door u vooropgestelde doelstelling te bereiken.

Jan Martens
Jan Martens
Zaakvoerder
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar
Master Real Estate
BIV 506525
Caroline Sneyers
Caroline Sneyers
Vastgoedmakelaar - bemiddelaar
Master na master Notariaat
BIV 517580
Annebel Verschueren
Annebel Verschueren
Commercieel medewerker
Berdien Vanhove
Berdien Vanhove
Commercieel administratief vastgoedbediende